Foto från ett projekt jag genomförde på Folkoperan i Stockholm under repetitionerna av Puccinis Turandot.
Fotoblogg2018-09-14T15:41:11+00:00
Fotograf Stockholm

FOTOBLOGG

Förutom att arbeta som fotograf i Stockholm så arbetar jag gärna med text, inte minst eftersom jag är före detta journalist. Bra fotografi med rätt text är ofta oslagbart när det gäller att förmedla ett budskap.

Fotobloggen är mitt opretentiösa och personliga skissblock på nätet. Här finner du resor, upplevelser, fotoprojekt och annat. Här finns både det polerade och vackra, men även det skitiga och karga.

Så håll till godo med mina texter på fotobloggen, och ha inte för höga förhoppningar.

2Sep, 2018

Fotografera små monster med makro

Jag fotograferade insekter med makro under sommaren. Små kryp blev till stora monster när de förstorades. Så här gjorde jag.

26Aug, 2018

Ny logotoyp och fotosajt

Då var det dags för en ny logotyp och fotosajt för min verksamhet som fotograf i Stockholm. Läs om mina tips och tankar.

29Apr, 2018

Foto bland tivolifolk

Under en förmiddag följde jag Tommy Lundberg, 28 år och nybliven tivoliägare. “Jag planerar att åka runt tills jag blir gammal”, berättar han.

8Apr, 2017

Årets Bild

Nu hänger mitt fotografi på Tess Asplund på Galleri Kontrast i Stockholm tillsammans med övriga foton som vann pris under Årets bild 2017.

26Feb, 2017

Hit kommer västerlänningar för att dö

Från Stockholm begav vi oss till Wakaliwood i Uganda - en filmstudio i slummen där actionfilmer produceras med minimal budget.

15Nov, 2016

Publishingpriset

Rapporten Stängda dörrar tilldelades Publishingpriset - en rapport som jag tagit merparten av fotona till.

6Nov, 2016

Reportage från flyktingläger i Uganda

I september fotograferade jag för ett reportage om flyktingsituationen i Uganda. Just nu flyr tusentals personer från Sydsudan som slits sönder av stridigheter.

19Sep, 2016

Fotografering av Gloria Ray

I somras fotograferade jag Gloria Ray Karlmark i Gamla stan i Stockholm. Hon var en av nio afroamerikanska studenter som bröt rassegregationen i USA 1957.

15Jun, 2016

Fotot på Tess Asplund

Mitt foto på Tess Asplund som utmanade 300 nazister i Borlänge blev en viral succé. Senare blev den utsedd till Årets bild. Här berättar jag vad som hände.

Sidan använder cookies. Klicka "Jag godkänner" för att acceptera cookies eller läs mer här. Jag godkänner