Fotostudio i Stockholm Hornstull

Fotostudio i Hornstull i Stockholm

I somras flyttade jag in i en ny fotostudio i Stockholm, närmare bestämt på Hornstull. Det är en stor, ljus och fin studio längs vattnet vid Bergsunds strand. Fotostudion drivs av fotografen Annika Falkuggla och delas av en handfull fotografer.

Även om merparten av mina fotouppdrag brukar vara på plats hos kunden, så har studio alltid varit en viktig del av mitt fotograferande. Dels så har jag kontinuerliga uppdrag för olika företag där det upplevs som smidigt att skicka sina medarbetare till studion. Logistiskt så blir det enklare än att genomföra fotograferingen i de egna lokalerna.

Jag gör jag även en del redaktionella studiofotograferingar för tidningar och magasin. Som exempel så hade jag besök av tyngdlyftaren Patricia Strenius tidigare under året för en omslagsbild till Friskis & Svettis tidning Friskispressen. Förutom att hon är galet stark så hoppar hon galet högt. Det blev en svettig och kul fotosession med massor av energi. Därutöver så fotar jag produkter och inte minst arty porträtt för mitt höga nöjes skull.

Fotostudion är välutrustad med det mesta som kan behövas. Så hör gärna av dig om du är i behov av studiobilder, eller har frågor i största allmänhet!

Läs mer om
fotostudio i Stockholm.