Fotograf i Uppsala

Söker du en fotograf i Uppsala för ditt företag eller för personliga porträtt? Jag specialiserar mig på fotografering för företag, myndigheter, och organisationer samt skapar porträtt för författare, skådespelare, musiker och fler.

Jag är vinnare av Årets bild och medlem i Svenska fotografers förbund.

Mitt mål är att göra fotoprocessen enkel och tidseffektiv, samtidigt som jag skapar en avslappnad atmosfär för alla framför kameran – vare sig det är företagsanställda, VD eller delägare.

Du behöver inte oroa dig för att ”prestera” under fotograferingen. Det handlar mer om ett samarbete där vi tillsammans arbetar mot ett gemensamt mål. Jag förstår utmaningarna med att känna sig bekväm framför kameran.

Vill du diskutera dina idéer, eller få en offert för fotografering i Uppsala eller dess närhet? Tveka inte att kontakta mig.

Kontakta mig gärna!
David Lagerlöf
070 742 25 27
david@fotograflagerlof.se
WhatsApp
Fotograf i Uppsala som fotar för företag

Företagsfoton

Besök min sida om företagsfotografering för att se exempel på foton tagna för företag, organisationer och myndigheter.

Fotograf i Uppsala som fotar porträtt.

Porträttfoton

Exempel på porträttfoton som tagits genom åren i samband med porträttfotograferingar och reportage.

Företagsfotografering i Uppsala

Som fotograf i Uppsala så hjälper jag företag med professionellt bildmaterial. Några exempel.

foto för marknadsföring och brandingbilder

Jag fotograferar marknadsförings- och brandingbilder för företaget med fokus på verksamhet och interaktion. Marknadsföringsfoton är ofta en viktig del av företagets varumärkesbyggande och marknadsföringsstrategi. Jag har stor erfarenhet av att diskutera företagets behov, bildmanér och vad företagsfotona ska kommunicera.

Porträttfoton för medarbetare och ledning

Jag fotograferar kontinuerligt porträtt av både enskilda personer och grupper. Porträttotona kan till exempel användas för att uppdatera företagets webbplats, användas i tryckt material eller till presentationer. Jag ser till att porträttfotona återspeglar företagets professionella image.

Fotografering till årsberättelser och tryckt material

Jag hjälper företag i Uppsala att förmedla framgångar, prestationer och viktiga händelser på ett visuellt och minnesvärt sätt. Det kan vara genom företagets årsberättelse, informationsmaterial, rollups m.m. Jag arbetar på färgkalibrerade skärmar av märket Eizo som ger en korrekt färgåtergivning, för att trycket ska bli så bra som möjligt.

fota Företagsevent

Jag fotar företagsevent så som konferenser, seminarier, företagsfester, produktlanseringar eller andra företagsrelaterade tillställningar. Jag arbetar diskret och fångar händelser, ögonblick och stämningen under eventet. Snabb leverans av bilder för pressreleaser etc är i regel inget problem.

fota Pressbilder

Pressbilder för redaktionell media, branschmedia, pressrum etc är något som jag har god vana av att fota. Pressbilder kan variera från studioliknande foton till pressfoton som tydligt andas nyhetsjournalistik.

Uppsala som stad ger goda möjligheter att ta intressanta pressbilder med en lokal känsla.

Redaktionella foton för bransch- och personaltidningar

Ett intresseväckande bildmaterial är avgörande för att locka läsare och bidra till läsupplevelsen. Jag har god vana av fotoreportage, och arbetar löpande med ett antal branschtidningar och magasin. Dessutom arbetar jag ofta tillsammans med en skribent. Jag är van att göra fotojobb utifrån mallade tidningar, och därmed tydliga instruktioner för vilka foton som ska tas.

Porträttfotografering i Uppsala

Porträttfotografering är lite av en passion för mig som fotograf. Särskilt fotografering av personer inom kreativa verksamheter – skådespelare, författare, artister m fl. Mina porträttfotograferingar präglas gärna av en dos lekfullhet och improvisation, där vi testar oss fram till bra porträttbilder.

För mig så handlar porträttfotografi sällan om teknik, utan snarare om ett möte. Jag har stor förståelse för hur ovant det kan kännas att befinna sig framför en kamera. Därför så präglas mina porträttfotograferingar av samtal, men även aktivt lyssnande. Det brukar vara avgörande för ett bra porträttfoto.

Som fotograf i Uppsala så använder jag gärna någon av Uppsalas många vackra miljöer i samband med porträttfotografering. Och inte enbart centralt. Med fördel tas porträttbilder i utkanten av Uppsala i någon av länets spännande miljöer, om årstiden och vädret är rätt.

Hör av dig vid eventuella frågor!

Checklistor för porträttfoto

Behöver du tips inför kommande fotosession? Läs min checklista inför företagets porträttfotografering. Där får du tips och råd baserat på mina erfarenheter. Ta proffsiga företagsporträtt på egen hand är för dig som ska fotografera kollegorna och deras porträttbilder. Texten ger dig tips hur du gör, och samtidigt undviker vanliga misstag.

Företagsuppgifter

Shutter Boogie AB
Kivra: 559215-9114
106 31 Stockholm

Orgnr: 559215-9114
Momsnr: SE559215911401

Anlita professionell fotograf i Uppsala

Kontakta mig om du behöver en fotograf i Uppsala för företagfoton och porträttbilder.

Jag har stor vana av både stora och små fotoprojekt och kan vid behov koppla på annan kompetens så som makeupartist, retuschör, stylist, separat filmare om uppdraget kräver det etc.

Kontakta mig så hjälper jag dig bland annat att:

 Skapa ett starkt varumärke med professionella bilder som kommunicerar ditt företags budskap och värden.
Uppdatera porträtt för webb och tryck som speglar professionalitet och enhetlighet.
Visuellt berätta ditt företags framgångshistorier genom detaljrika och minnesvärda bilder.
Fånga ögonblicken vid företagsevent som konferenser och fester med diskret och professionell fotografering.
Leverera högkvalitativa bilder för både press och publikationer – snabbt och effektivt.
Ta kreativa och spännande porträttfoton som sticker ut.

Ring eller skicka e-post om du har frågor eller vill ha kostnadsuppgift.

Kontakta mig gärna!
David Lagerlöf
070 742 25 27
david@fotograflagerlof.se
WhatsApp